Nu har jag börjat blogga här!

Här händer det grejor som vanligt!
Är ju en entreprenör på G, eller kvinna på G eller bara en vanlig ovanlig människa på G!
Ni som följer mig på instagram, youtube, facebook eller min hemsida vet ju att jag är en inredningstokigt, modelejon, hår-och naglar galen, djurviskare, medium, spåtjej, pelargontokig, Schabbychic beroende, antikvitetsinredare och bor i den vackra gamla prästgården högt på en kulle i Småland.
Ja, här får du följa mig med mina tokerier och jordnära händelser.

Men det viktigaste jag gör är att vara medmänniska. Det är Såå viktigt och speciellt nu i dessa tider. Och visst är det ändå en ny värld som öppnar sig nu när vi faktiskt kan mycket annat. T.ex handla på nätet och facetajma med barnbarn och våra äldre. Vi kan träffas fast på avstånd. Inget är omöjligt och såsom jag resonerar finns det bara lösningar, inga problem!

Idag har det varit en intensiv arbetsdag med möten och sminkning. Det låter kanske som ingenting men det är det. För ikväll ska jag filma en haul, eller modevisning, där jag visar mode för oss plussize. Det blir pastellfärger och matchande naglar. Detta kommer jag lägga upp på youtube. Länkar till youtube hittar ni till höger.

Jag har även gjort min supergoda gratäng med rotgrönsaker och skivade kycklingfileer samt champignoner och laktosfri grädde. Så himla gott och enkelt. Efter maten gräddade jag frusna croassianter som blir fika med Matcha thee.

Ha det fint, vi ses både här och där!
Kram
Charlotta💥🌟🔮❤️

Lämna ett svar

Till startsidan