Filmar plussize haul!

Idag filmar min man Janne mej för youtubekanalen en plussize haul, modevisning, med Såå snygga kläder från Boohoo. Här visar jag den supersnygga klänningen som har en underbar rosa färg. Till dessa kläder väljer jag ju gärna att tuffa till mej med fauxleather kappa och Chanel. Som ni förstår…. älskar kläder! Det piggar upp och förr var det svårt att hitta i plussize.

Idag fick jag även lite annat gjort. Städade köket som är ett underbart lantkök med stor spiselkrans med järnspis. Det känns alltid skönt att beta av hemma , för huuuur mycket kan inte vi dra fram! Vi är två stycken men ändå så tar vi fram massor ( som vi tyvärr inte lägger tillbaka😱) När ska man lära sej!

Men nu blir det kaffe och våffla för att vi jobbat så bra!

 

Ses snart igen

Kom ihåg.., ni är guld värda!

Lämna ett svar

Till startsidan