Vill ni veta vem jag är?

Vem är jag?
Här kommer en liten presentation. Jag har gjort oerhört mycket. Hela jag har multitaskat hela mitt liv. Jag bor i en underbar gammal prästgård från 1847 med 13 rum om man räknar med pigrummet. Här har min man och jag inrett med inropade gamla antika möbler och fyndade saker på loppisar. Jag ääälskar inredning och kläder, skönhet, foto, djur, musik och att läsa om vetenskap samt kriminologi.


Min man och jag träffades .., håll i er… för 39 år sedan! Då startade vi dansband, rockband , soulband, jazz trio. Allt eftersom han jobbar som heltidsmusiker som sångare och trummis. När vi sedan började med teater utbildade jag mig inom komposition och dans och opera eftersom jag är hög koloratursopran. Det innebar att jag var med i flera stora uppsättningar som Annie get your Gun, Can Can med mannen och tillslut blev jag tillfrågad att sjunga Nattens Drottning i Trollflöjten.
Efter det gjorde jag många turnéer och bl. annat i USA i tretton stater med 36 konserter på två år. För varje år fick jag stipendium av H M Konungen. Så därför är jag tvåfaldig kungastipendiat.


Inom komposition så blev det att jag skrev mer och mer låtar samt skrev en musikal. Jag har jobbat inom kultur med andra ord. Samtidigt har jag bott i denna underbara gamla prästgård från 1847 och haft alla djur man kan ha… nästan. Hästar , hundar , katter, höns, tropiska fåglar och kaniner och marsvin. Och fött upp allt från hästar, hundar katter och hästar. Våra två barn fick verkligen växa upp bland djur och natur. Dottern och jag hade egna hästar på gården och mannen och sonen har både djur och ett starkt motorintresse och körde Cross över stock och sten samt fyrhjulingar.

.
Dessutom har min mediala sida gått brevid mig hela livet. Jag har jobbat med tarottolkning, healing , djurkommunikation både från barnsben och 34 år bakåt. Det har alltid gett mig energi av att ge. Kärlek ger kärlek. Men jag är ett mycket jordnära glamouröst medium.


Absolut inget flum flum inte. Här är det ett liv av mode, smink, skönhet inredning, blommor och massor med roligt livet bjuder på. Därför är jag en aktiv youtuber med egen kanal, instagram profil och bloggare. Dessutom, vågar du spå dej? Då har jag svaret via telefon 📲

Lämna ett svar

Till startsidan