Ny vlogg på youtubekanalen

Hejsan alla fina medmänniskor!

 

Idag är det som vanligt massor att göra. Jag har redigerat en ny youtube video till min youtubekanal och lagt ut den på youtube

länk: https://youtu.be/yp1jP0hFCHk

och rastat hundar. Nu bakar jag croissant i ugnen och gör matcha the. Sååå gott.

Mina kanaler heter ju mest Charlottas Medium och det beror på att jag är både medial och jobbar med det samt livsstilscoachning mm men ochså att jag jobbar med media! Och alla sociala kanaler. På alla sociala sätt syns jag. Det är väl härligt!

I fredags gick tvättmaskinen sönder och ni ska veta att min man Janne har lagat mååånga maskiner. När barnen var hemma så tvättade vi jämt( hästtjejer och motorkillar) och nu tvättar vi mycket för vi har hundar. Så utan tvättmaskin i 5 dgr=KAOS!

Så fina, underbara Christoffer på Mediamarkt hjälpte oss och igår kunde vi hämta en ny , bättre samt med 10 års garanti! Suuuper! Obs… inget samarbete, bara nöjd kund. Så nu tvättar vi och hänger ut i solen. Så underbart!

 

Tröja från Boohoo

Nu  sitter vi ute och solar lite. Såå härligt!
Ha en fin dag, alla fina ni❤️❤️❤️

Charlotta

Lämna ett svar

Till startsidan