Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hundar i diskhon!💥

 

Det är så soligt, varmt och underbart idag. Sitter ute och jobbar igen med hundar och kattor runt mej. Det blåser lätt och det är en varm ljummen vind.

Som ni vet så älskar jag inredning och här är min schabby chic glasveranda.
I natt var det så varmt men vi kör med fläktar och air condition.

Jag kan inte tänka mig att åka utomlands. Vår paradis är här! Men däremot åker vi gärna på dagsturer. Blekinge, Västergötland, Halland och Skåne. Det är bara 6 mil till havet härifrån. Och loppisar på vägen är välbesökta!

 Här stannar jag idag, säger chihuahuan Little Tiny Princess!

 

Nu njuter jag vidare och var nöjda med ert place. Man behöver inte ha stort och mycket( även om jag absolut inte är lagom, har förmycket passion till allt)  för det viktigaste är vad du ser, inte vad du har.
Ni är guld värda!!🙏🏻🙏🏻❤️

Solig kram

Charlotta🔮🙏🏻💥❤️

Lämna ett svar

Till startsidan