Fullspäckad dag i Helsingborg del 1

Vi tog Merca suven till Helsingborg för att hämta auktionsfynd jag ropat in på Auctionet! Herreguuud vad roligt det är. Snart har vi fyllt hela Gamla Prästgården med auktionsfynd. Byrån jag ropat in var en bullig söt rokoko byrå ( lika kurvig som jag!)  med marmorskiva på. Och dessutom hade jag fyndat kaffekoppar i rosa med guldkant. Så socker söta!

Jag kan verkligen rekommendera att ropa in på auktion på nätet. Vilka fynd jag gjort! Oj, oj. Och vi bor så nära både Helsingborg, Höör, Kalmar  plus givetvis Växjö så att det går att köra och hämta. Janne älskar att köra bil och Lyster stormtrivs i baksätet fastspänd.

Här står Lyster och Janne. Bakom oss så tutar färjorna och havsbrisen är så varm.

Fortsättning följer med vår roadtrip!
Då får ni se Lyx yatchen!

 

Följ min blogg !

 

I love ❤️ You all

Charlotta

Lämna ett svar

Till startsidan