Snygg och attraktiv!

Sponsrat inlägg från MJÄLLBUSTERS

 

 

 

Styrkan sitter i håret!

Visst kan man tycka det. Jag älskar långt hår och är så glad att min man också tycker om att ha långt hår. Han har låtit håret växa och det glänser så fint.

Nu har vi båda testat ett bra schampo, mjällschampo som fungerar! Vi vill att håret ska få stadga , volym och glittra så det ramar in ansiktet på ett underbart sätt. Det värsta som finns är irriterat och torr hårbotten! Därför provade vi MJÄLLBUSTERS!

Snacka  om lyxigt och härligt.

Vi kände båda två att nu salongs behandlar vi både hår och hårbotten. Det är så superviktigt. Man tänker ofta att just själva håret ska vara snyggt och lägga sig dit man vill (! Hm..) men hur ofta tänker man på hårbotten? Den är ju det viktigaste! Tar du hand om din hårbotten så blir ju håret vackrare och glansigare. Och dessutom starkt. Om din hårbotten kliar och är flygigt och det ”snöar” (Det är hudflagor😱) på den ”lilla svarta” eller din finkostym , då är det dags att behandla. Men man måste helst börja innan det händer. Annars står man klar och omklädd med ”snö” på.

Vi har ju båda två varit med i musikaler och teatrar samt opera och där har vi dansat, agerat och sjungit. Efter en kväll på teatern så är det superviktigt att skämma borta sig lite med bad, fina schampon och parfym. Även efter ridturen med hjälm eller motocykelturen med hjälm så krävs det ett bra schampo och det tycker vi att MJÄLLBUSTERS håller för. Så lyxigt och det känns mycket bra för hårbotten.

Efter jag använt schampot i 5  tvättar så märks resultatet och håret är fantastiskt mjukt och hårbotten känns återfuktat. Min  man Janne känner nu att han hittat detta schampo som sitt favorit schampo!

Tänk vilken tur att man provar sej fram. Hur skulle vi annars fått veta att detta var så bra!

Ha det fint!

I love U all❤️❤️❤️

Charlotta

hitta MJÄLLBUSTERS https://www.mjallbusters.se/

 

Lämna ett svar

Till startsidan