Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Orgasm – hur många har haft det? Sinamatic.se

I samarbete med Sinamatic.se


Nu tänkte jag ta upp ett känsligt ämne som många inte ens pratar med sin partner om. Våra kroppar är levande varelser som vill njuta och få ut allt i kärlek. Men  många vågar inte prata om detta tabu belagda område med kvinnlig orgasm och prestations ångest.
Hur många kvinnor i världen finns det som inte fått orgasm?
Jag vet bara det jag hör och läser. Men varför ska detta vara så tabu belagt ? Varför fejkar kvinnor fortfarande orgasm för att de inte vågar prata med sin partner eller inte vågar säga något till sitt one night stand?

Våga prata!

Det är kvinnors rätt att få orgasm och inte bara behaga mannen för att han inte tar reda på vad hon vill. Prata med din partner, våga testa er fram. Jag lovar att både du som kvinna och du som man kommer känna att kvinnans orgasm är att  lyckas , kommer höja dig som människa och partner. Dessutom får ni båda ut något av ett sexliv som leder till ytterligare en lyckokänsla.Och om kvinnan eller just du inte får orgasm så finns det nu en leksak som ger garanterat orgasm, luft och vakuum vibrator.

Det säljs oerhört mycket. Våga prova!

Sexlivet

Att ha ett bra och aktivt sexliv är avgörande för ert förhållande. Det är kittet mellan er som par. Om ni inte har ett bra sexliv så mår båda dåligt. Vad gör man då? Jo, börja prata om allt, prova er fram  med allt som kan hjälpa er och ta det lugnt och sakta för att det ska bli bra. Läs och vänd er till professionell hjälp om ni inte lyckas. Åter igen så kommer mitt motto fram:

-Det finns inga problem bara lösningar!

Orgasm varje gång!

Jag har turen att ha en fantastisk man i sängen! Och givetvis inte bara där.
I 39 år har jag alltid haft orgasm med honom ! Vi pratar om allt och därför har vi det underbart. Jag saknar inget och fortfarande blir jag knäsvag och lycklig när jag ser honom! Även om det vara är till frukosten, i tv rummet eller med dammsugaren. Dessutom är det oerhört sexigt att se honom snickra, träna styrketräning eller spela trummor och sjunga (han har sjungit och spelat i 48 år!)

Prestationsångest

Många män upplever prestationsångest av att alltid prestera. Och det måste du prata om. Det kan bero på många saker. Det går att träna bort prestationsångest. Det finns absolut hjälp för just dig. Prata, prata och prata.
Jag kan förstå att småbarnsföräldrar tiden är en erotikdödande tid men det är ju bara tillfälligt. Vi låste in oss i sovrummet för , som vi sa till barnen, att mamma skulle ha ryggmassage!
Man får vara påhittig och hålla passionen igång även under tiden man umgås.
Och, visste du att det finns sexleksaker för män? Det visste inte jag men man lär sig nytt hela tiden. Sinamatic.se skickar fraktfritt och anonymt lärde jag mig.

Jag älskar min man och livet med honom. Han är så fin. Jag önskar att alla ska få det lika bra.
Glöm inte att säga till din partner att du tycker om hen. Glöm inte att kramas och ta på din partner varje dag. Håll i handen, smek på kinden och se hen i ögonen.
Börja med att prioritera kärleken. Du vinner så mycket på det.

Love, love and love. ❤️❤️❤️
//Charlotta

 

Lämna ett svar

Till startsidan