Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Attraktionslagen är min överlevnad

Det är så fantastiskt att Jag, Charlotta lärt mig attraktionslagen. Då fick jag äntligen ord på det som jag alltid gjort. Att jag hela livet från när jag var barn – tänka mig framåt vad jag vill. Det är så oerhört viktigt och många tänker hellre negativt än positivt för att vara beredd på det värsta. Om jag hade gjort det som barn hade jag inte varit den jag är idag! Ta inte ut negativt i förskott… det gör bara att du mår dåligt i onödan. Tänk hellre att – detta vill jag ha, göra, se, uppleva, känna i positiv anda. Dra till dig det bästa och känn hur allt bara faller på plats.

Det viktigaste med attraktionslagen är att ha tillit till den. Du måste känna att du har tålamod! Ibland tar saker tid och det är alltid en anledning för att det ska bli perfekt!

Jag drar till mig positivitet och kärlek 💓 och min man och jag firar snart 40 år tillsammans.
Du kan också få kärlek! Dra till dig det du vill ha med tankar och böner. Jag är inte religiös men tror på Kraften! Den är den starkaste av alla energier. Jag tror på änglar som finns för att skydda oss. Hade jag inte haft mina skyddsänglar så hade jag inte levt idag.

Följ mig här och på Facebook: Charlotta Lönndahl , Instagram : charlottasmedium och youtube:Charlotta Lönndahl Jag kommer uppdatera mer och mer om attraktionslagen.

Eller ring mig: charlottasmedium.se  Där står all info hur

Jag finns här för dig!

 

Love, Love and Love ❤️ ❤️❤️🙏🏻💥🔮🥰🥰🥰🍁🍁🍁🐾🐾🐾❤️❤️❤️

Charlotta

4 comments / Add your comment below

  1. Jag gillar ditt sätt att tänka på och att vara som person och jag förstår vad du menar med attraktionslagen. Det är så lätt att tänka negativa saker om sig själv när saker inte går ens väg eller inte händer tillräckligt fort. Jag ska ta till mig av det du skriver. Tack för att du finns här ute som medmänniska och vägledare i livet. Jag är så glad att jag fann just din blogg. Den sporrar mig mycket i mitt egna arbete framåt ska du veta❤️

Lämna ett svar

Till startsidan